Môj život plný nezmyslov

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O kráse...tej skutočnej

čo je to krása? vraví sa, že krása je v oku pozorovateľa. čiže to čo sa jednému zdá krásne, je pre iného úplne škaredé. v súčastnosti sa všetky ženy tak ženú za krásou, že už pomaly všetky vyzerajú ako cez kopirák, akoby ich jedna mater mala :D umelé riasy, umelé obočie, umelé prsia. muži vravia, že sa im to nepáči, ale pritom sa vždy za takýmito ženami obzrú. minule som pozerala film s juliou roberts, mojou obľúbenou herečkou. starý film. keď sa ešte nosil len jemný makeup, prirodzené hrubé obočie a nevyžehlené vlasy. a páčilo sa mi to. ked som bola mladá, tak som aj ja na seba nakydala kilo makeupu, tiene som mala tak nahrubo, že som vyzerala akoby mi niekto vrazil :D. ako čas plynul, výrazný makeup u mňa nahradila len mascara, jemný rúž a trocha makeupu. raz za čas mám aj ja chuť byť výrazná a tak sa zmaľujem a idem do ulíc. ale v bežný deň som radšej nenápadná, skrývam sa pred zrakmi ľudí v jemnom makeupe. v obliekaní som tiež niekedy preferovala minisukne, kožu, čipku, stále mám nejaké také vecičky vzadu v skrine. ale mojimi najobľúbenejšími kúskami stále ostanú rifle, mikiny a trička so šialenými nápismi. to som skutočne ja. čiže podľa môjho názoru by sa mal človek obliekať tak ako chce. nosiť čo sa mu páči. nedať stále len na módne trendy a byť hlavne sám sebou. nechodiť do posilky len preto aby sme niekoho zbalili, ale chodiť tam preto že sa chceme cítiť dobre. netráviť líčením sa dlhé hodiny len preto aby sme si našli dobrú partiu. krásne by sme mali byť hlavne samy pre seba. no a potom ak sme samy so sebou spokojné, sme šťastné a šťastie sa odzrkadľuje aj na tom ako vyzeráme. úsmev je najkrajší módny doplnok. no a ženy, nikdy neviete, kedy sa niekto zamiluje práve do vášho úsmevu :)

ja | stály odkaz

Komentáre

  1. Ženy a úpravy
    Myslím si, že skutečná krása může že ženy vyzařovat i když se o sebe stará a chodí například do podobných salonů https://radchenko.cz/ Vždyť to, když se žena cítí skvěle navenek ji může pomoci i s tím, aby se cítila dobře uvnitř sebe. Nebyla bych v tomhle tak přísná na ženy, co si nechávají dělat úpravy.
    publikované: 05.11.2021 08:56:24 | autor: Niki (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014